Abcbostad.se

Gratis annonsering

 
Visar annons
Hyres Bostadsrätter i Jönköping
Rubrik: Boende sökes i Jönköping, student
Info: KONTAKTINFORMATION 
Mobilnummer: 076-034 24 09 Email adress: haidar.doueh@gmail.com Personnummer: 1997-12-15 Hej!
 Jag heter Haidar och antogs nyligen till Jönköpings Civilekonomprogram. Motala, Östergötland är där jag föddes och växte upp, dock så har jag de senaste tre åren bott tillsammans med mina föräldrar i Göteborg där jag även tog studenten från Hvitfeldtska Gymnasiets naturvetenskapliga program. 
Varken alkohol, cigaretter eller fester är något som intresserar mig och hoppas detta gör mig mer intressant som hyresgäst. Sysselsättningar så som att ta hand om mina två syskonbarn och att vara ledamot på Hvitfeldtska elevkår, har lärt mig om vad som innebär att ta ansvar. Den lärdomen tar jag med mig till när jag förflyttar mig till Jönköping för nya utmaningar och äventyr. Ifall ni vill veta något mer gällande mig, kontakta mig gärna via mobilnummer/mailadressen nedan.
 Min utbildning är 4-6år lång och önskar mig därför ett långtidskontrakt, samt att bostaden skall ligga (relativt) nära Jönköpings universitet. Jag kan tänka mig vara inneboende, att dela lägenhet med andra studenter eller även bo ensam. Boendet bör vara mellan (15m2 om det är ett rum)36m2-.... och hyran högst 6500kr/månad Betalningen av hyran kommer ske med hjälp av CSN bidrag+lån och som en alternativ inkomstkälla till CSN så planerar jag även att arbeta. Jag har tidigare arbetat för MAX (2 år), Burger King (sommarjobb) och NNTE-Budbyrån AB (sommar 2016) och detta bör vara till hjälp med att hitta en alternativ inkomstkälla. 

Mitt hopp är att jag når jag upp till era kriterier och villkor. Med hopp om framtida kontakt! Tack på förhand och med vänliga hälsningar, Haidar Doueh
Pris: 6500 kr
Insänd den: 2016-08-11 kl.17:31:20
Annonsör: Haidar Doueh
Telefon: 0760342409
Epost: haidar.doueh@gmail.com
Visad: Annonsen är visad 1413 ggr.
Bild:
Foto saknas!

Svara på annonsen

-