Abcbostad.se

Gratis annonsering

 
Torsdag 29 September
-
Lägg Abcbostad hos favoriterna
Hörapparatsbatterier

PowEar hörapparatsbatterier

PowEar

PowEar

PowEar säljer batterier för hörapparater och cochleaimplantat (CI). Tåliga, starka, uthålliga och kvicksilverfria hörapparatsbatterier. Testade för högsta kvalitet.

PowEar har testat de flesta batterifabrikaten på marknaden och konstaterat att ZeniPower låg i topp för samtliga batterityper när det gällde kostnad per lyssnartimme. Därför säljer PowEar endast batterier från ZeniPower, som vi nu säljer under eget varumärke, PowEar.

PowEar batterier finns i fyra storlekar : 10, 13, 312 och 675.
Batterierna kan delas upp i högeffektbatterier och "normala" batterier. De moderna CI-apparaterna kräver för lång batterilivslängd att batterierna är High Power, ofta med tillägget P, som 675P.
Standarden föreskriver två olika belastningsprofiler, en normal lägre och en högre som motsvarar förbrukningen på ett cochleaimplantat. PowEar har använt en MedEl Opus II som referens och mätt upp en strömförbrukning och konstaterat att den ligger nära standarden för högt strömuttag.

Vid låg belastning ser de flesta batterier ganska lika ut. Men det är stor skillnad vid hög belastning! Batterier som är bra vid hög belastning är också bra vid låg belastning. Därför säljer vi bara batterier med bra prestanda vid hög belastning. Då kan du vara säker på att de har goda egenskaper oavsett hur mycket ström din hörapparat drar.

Läs mer: PowEar Laboratorietest med diagram

« Åter till start